Модерен Мениджмънт

Критична верига

Критична верига

"Критична верига" - един завладяващ роман с бързо развиващо се действие, прави за управлението на проекти това, което другите романи на Ели Голдрат направиха за производството и маркетинга. Книгите на доктор Голдрат трансформираха мисленето и работата на мениджърите по цял свят.

Ели Голдрат е преподавател, учен, философ и бизнес лидер, но преди всичко той е мислител, който стимулира другите хора да мислят. Често описван като неконвенционален и провокативен, доктор Голдрат кара своите читатели да изследват и преоценят своите бизнес практики през призмата на една съвсем нова визия.

Ако сте чели "Целта", ще пожелаете да прочетете и "Критична верига", защото вече знаете как книгите на Ели Голдрат могат да променят Вашия начин на мислене за бизнеса.

Ако не сте чели "Целта", тази книга ще Ви въведе в мисловните процеси на доктор Голдрат и ще разберете защо списание "Fortune" го нарича "гуру на индустрията", а списание "Business Week" го описва като "гений".

"Разликата между Голдрат и другите бизнес автори предполагам се свежда до един фундаментален елемент: Голдрат е просто изумителен, а останалите са изумително прости. Този, който не прочете книгата изпуска чудесна възможност за професионално и личностно развитие"

Списание „Assembly“

"Тази книга прави революция в управлението на проекти"

Списание „World Aero-Engine Review“
 

"Техниките описани в тази книга са прости и същевременно мощни…помагат за разрешаването на най-сложните проблеми при управлението на проекти"

James R. Holt, Professor of Engineering Management, Washington State University
 

"Голдрат помага да се разбере кое определя успеха на проектa и съответно върху какво трябва да се фокусира един ръководител на проект."

Списание „Harvard Business Review“

Голям, и все по-нарастващ брой мениджъри от най-големите компании-производители са съгласни с него.

Списание „Business Week“